Porkkanaletut
Lisäkkeenä tai sellaisenaan, porkkanaletut maistuvat taatusti ja täyttävät nälkäisenkin vatsan. Jotta saat lettujen herkullisuudesta kaiken irti, anna valmiin taikinan tekeytyä muutaman tunnin ennen valmistamista.
Ainekset
- 4 keitettyä porkkanaa
- 5 dl maitoa
- 1 dl grahamjauhoja
- 1.5 dl vehnäjauhoja ( 1 - 2 dl)
- 2 munaa
- 0.5 dl öljyä
- muskottia
- suolaa
Valmistusohje
Raasta porkkanat ohuella terällä. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan seistä pari tuntia. Paista taikinasta pieniä ohukaisia ohukaispannulla. Porkkanaletut sopivat joko pääruoaksi tai lisäkkeeksi liha- ja makkararuokien kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous